Odp: Fuzja z wiiem.pl
Zgadzam się z kolegą wyżej.
[ Dodano: Czw 13 Sie, 2009 ]
Lol jest napisane że napisałem posta z mac os z mozzili a napisałem z iPhone z Safari ;p
No i jest napisane ze Iphone Os 3.0 , btw zrob sobie upgrade do 3.1 bo Ci ktos jeszcze Ajfona zablokuje / Zmianowy
I ja sie zgodze z kolegami.
Cos juz wiadomo kiedy adm wiicenter znajdzie czas? :-)))
To i ja przetestuje, jak moja przegladarke wyswietli.
Domenę mimo wszystko warto przedłużyć o kolejny rok a nawet lata bo wiicenter.pl to już marka, więc szkoda tak po prostu za darmo oddać tą domenę do puli domen wolnych do zarejestrowania. Jeżeli Moloch płacisz za nią krocie bo była kupiona w promocji to pomyśl o transferem do tańszych rejestratorów niż tych co kasują 122 zł za rok
Warto się fuzjować ale nie warto pozbywać się domeny co na pewno potwierdzi wojnar bo to samo dobro
ps. Tylko mi nie zróbcie wpadki jak kiedyś zrobił znawca tematu który wykupił wiistudio, który był swego czasy najlepszą stroną o Wii w Polsce
Podziwiam Molocha, że udało mu się tak wypromować serwis. Sam kiedyś próbowałem z serwisem wii-mote.net - był czas że dobrze szło, ale nie potrafiłem z takim zapałem jak Moloch zdobyć całą rzeszę posiadaczy Wii, więc na prawdę szkoda, jak nie przedłuży domeny WiiCenter.pl i jak przejmie ją ktoś, kto zarabia na popularności MOCNYCH domen
Nie rozumiem, wy chcecie przekonwertować forum phpbb na punbb? Ostrzegam, że całe forum szlag trafi, będą problemy z logowaniem itp. Już lepiej przejdźcie na phpbb3 i dalej użerajcie się ze spamem niż ryzykować problemy z logowaniem
Mod jest napisany, ale skoro tego chcecie to rozważymy tą propozycję. Na razie niech moloch mi całą bazę wyśle, bo nawet nie mam jak przetestować naszych rozwiązań... ani nawet integracji phpbb z wp.
Domena o ile wiem będzie przedłużona i będzie prowadziła do Wiiem.pl
WiiCenter jest od dłuższego czasu (jak mnie pamieć nie myli od maja 2006), poza tym Moloch promował się już na początku istnienia serwisu na wiekszych stronach (np. skizo.org itd.) dlatego jest dobrze wypromowanie i znajomość serwisu
.
Dobrze, że nie stracimy nazwy, bo to najważniejsze.
Wojnar, spisze Ci wszystko na PW w poniedziałek, bo aktualnie nie mam czasu ;].

Skoro Moloch chce oddać domenę to ja proponuję szybko z nim ustalić transfer lub przedłużenie (w zależności od ceny), mogę się dorzucić do domeny. Mogę prosić jakiś kontakt do Molocha na PM?
ps. Moloch swoje zrobił, można zadać sobie pytanie ile można, ile czasu swojego można poświęcić.. Uważam, że po konwersji forum, przedłużeniu domeny, powinniśmy się zebrać w kilka os. którym zależy tutaj na sprawie, zebrać kilka złotówek i zająć się podstawowymi czynnościami (pozycjonowanie & reklama).