1

Temat: granie on-line na X360

Podobno szykuje sie darmowe granie dla posiadaczy SREBRNYCH kont (ja takie mam) big_smile
http://polygamia.pl/Polygamia/1,95336,7 … _Live.html

Jeśli to sie potwierdzi - to chetnie pocisne z kimś w Gears of War (część pierwszą) ... dawno nie grałem, mam praktycznie tylko ta gre do online - więc chętnie sobie ją przypomne.

* możliwy ze mna kontakt głosowy przez Skype (PC) ... gdyż X360 nie mam Headseta

będa zainteresowani?

2

Odp: granie on-line na X360

EEE tam. Mnie już dawno zbanowali. Sprzedałem xboxa i kupiłem Wii lol . A tak nawiasem: xboxów nie banują w Polsce za przeróbkę ale za granie przez sieć. W Polsce nie ma Live'a. Dzwoniłem do centrum obsługi klienta i powiedzieli mi właśnie że w Polsce nie padają bany za piraty tylko za grę multi.

Chcesz zapro na Lockerz'a? Dawaj na priv bądź GG
Jak pomogłem, wstawiłem coś ciekawego wg ciebie daj +

3

WiiTold napisał/a:

EEE tam. Mnie już dawno zbanowali. Sprzedałem xboxa i kupiłem Wii lol . A tak nawiasem: xboxów nie banują w Polsce za przeróbkę ale za granie przez sieć. W Polsce nie ma Live'a. Dzwoniłem do centrum obsługi klienta i powiedzieli mi właśnie że w Polsce nie padają bany za piraty tylko za grę multi.

Coś cię chyba okłamali.

http://card.mygamercard.net/lukaszSAPL.png
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w innym następującym po nim dniu.  Masz internet w Wii krócej niż 30 dni? Chcesz dostać ZA DARMO 500 punktów? Zgłoś się do mnie na PW/GG

4

WiiTold napisał/a:

Za przeróbkę też banują a live'a oficjalinie w polsce nie ma, więc za to chyba też

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
-Stanisław Lem

5

dobrze ze banują, oby Nintendo i Sony poszlo ta sama drogą (za wykrycie pirata - BAN) - niekoniecznie za online

6

Nintendo banuje tylko cheaterów on-line w Mario Karta a Sony nie ma problemów z piratami.

Mój Blog/Strona tongue
Dla nowych użytkowników Wii Shopu załatwiam 500 Wii Pointsów. Pisać na PW.

7

nerull7 napisał/a:

Nintendo banuje tylko cheaterów on-line w Mario Karta a Sony nie ma problemów z piratami.

Sony niedługo będzie miało problem z piratami i to duży. Przedwczoraj koleś (co iPhona i iPoda złamał i umożliwił wgrywanie czego dusza zapragnie) zhackował też PS3. Na razie ma tylko, i aż, dostęp do pamięci i w sumie tylko kod udostępnił, ale scena zadziała i wyjdzie Custom FirmWare jak na PSP, to tylko kwestia czasu...

HW: Wii Black + 2 Wii Remote + 2 Motion Plus + 2 Nunchuk + 250 GB USB + 8GB SDHC
SW: HBC + loadstructor + USB loaders + BootMii + stuff smile

8

Sorry za lekki offtop, ale na czym polega cheatowanie w mario kart? Znaczy wrecz zastanawia mnie w jaki sposob mozna to zrobic, oczywiscie z czystej ciekawosci wink

DSi, Wii

9

Weź człowieku załóż nowy temat albo chociaż podepnij się pod temat o Mario Kart, a nie OT robisz przy temacie o X360! o_O
Co za mózg...

HW: Wii Black + 2 Wii Remote + 2 Motion Plus + 2 Nunchuk + 250 GB USB + 8GB SDHC
SW: HBC + loadstructor + USB loaders + BootMii + stuff smile